GESICO
376 731 431
http://www.immogesico.com
 

Pisos nous a estrenar a Andorra la Vella

Ref: 1379
Pis
62 m2 construïts.
Venda: 239.200 €
Banys. . . . 1
Qua. Energ.: Pendent certificar

Edifici reformat de nou, amb magnífics pisos en venda situat a la Parròquia d’Andorra la Vella, a Carrer Roureda de Sansa. Situació ideal, ja que esta a tan sols 5 minuts en vehicle del centre on trobem tots els serveis i comerços necessaris per a la vida diària (des de col·legis, metges, Govern d’Andorra, Seu de la Justícia, restaurants, botigues, grans magatzems i entitats bancaries... ).

Nous a estrenar amb sol i vistes. L’edifici ofereix habitatges molt confortables d’una superfície construïda de 40,78 m2 a 187,73 m2. Amb Estudis, dúplex, pisos de 1, 2, 3 i 4 dormitoris (un en suite) amb armaris encastats, saló menjador (alguns amb sortida a terrassa o balcó per poder gaudir de l’aire fresc) i cuina oberta.

Per a la seva total comoditat, hi ha opció a plaça d'aparcament amb traster per 30.000€, segons disponibilitat.

La data prevista de finalització és al desembre del 2022. Fotos orientatives.

Bona oportunitat per vivenda habitual o per inversió. No et deixarà indiferent.

Descripció

Estudi en edifici d'obra nova, amb magnífics pisos en venda situat a la Parròquia d’Andorra la Vella, a Carrer Roureda de Sansa. Situació ideal, ja que esta a tan sols 5 minuts en vehicle del centre.

Nous a estrenar amb sol i vistes. L’edifici ofereix habitatges molt confortables d’una superfície construïda de 40,78 m2 a 187,73 m2. Amb Estudis, dúplex, pisos de 1, 2, 3 i 4 dormitoris (un en suite) amb armaris encastats, saló menjador i cuina oberta.

Per a la seva total comoditat, hi ha opció a plaça d'aparcament amb traster per 30.000€, segons disponibilitat.