GESICO
376 731 431
https://gesico.mobiliagestion.es/
 

Pisos nous a estrenar a Andorra la Vella

Ref: 1380
Pis
91 m2 construïts.
Venda: 472.365 €
Habitacions. . . . 3
Banys. . . . 3
Qua. Energ.: Pendent certificar

Edifici reformat de nou, amb magnífics pisos en venda situat a la Parròquia d’Andorra la Vella, a Carrer Roureda de Sansa. Situació ideal, ja que esta a tan sols 5 minuts en vehicle del centre on trobem tots els serveis i comerços necessaris per a la vida diària (des de col·legis, metges, Govern d’Andorra, Seu de la Justícia, restaurants, botigues, grans magatzems i entitats bancaries... ).

Nous a estrenar amb sol i vistes. L’edifici ofereix habitatges molt confortables d’una superfície construïda de 40,78 m2 a 187,73 m2. Amb Estudis, dúplex, pisos de 1, 2, 3 i 4 dormitoris (un en suite) amb armaris encastats, saló menjador (alguns amb sortida a terrassa o balcó per poder gaudir de l’aire fresc) i cuina oberta.

Per a la seva total comoditat hi ha plaça de pàrquing amb traster per 30.000 segons disponibilitat.

Bona oportunitat per vivenda habitual o per inversió. No et deixarà indiferent..

Descripció

Edifici reformat de nou, amb magnífics pisos en venda situat a la Parròquia d’Andorra la Vella, a Carrer Roureda de Sansa. Situació ideal, ja que esta a tan sols 5 minuts en vehicle del centre.

Nous a estrenar amb sol i vistes. L’edifici ofereix habitatges molt confortables d’una superfície construïda de 40,78 m2 a 187,73 m2. Amb Estudis, dúplex, pisos de 1, 2, 3 i 4 dormitoris (un en suite) amb armaris encastats, saló menjador i cuina oberta.

Per a la seva total comoditat, hi ha opció a plaça d'aparcament amb traster per 30.000€, segons disponibilitat.